ÚVOD - KLÍČ K ŽIVOTU - KONSTELACE - REIKI - ASTROTYP - KURZY - OHLASY - O MNĚ - CENÍK - KONTAKT

  PORADNA KLÍČ K ŽIVOTU 
Sebepoznávání - Hledání cesty - Osobní pohoda - Zdraví - Rodina - Vztahy - Práce - Peníze - Podnikání

 


Ochrana osobních údajů
ÚDAJE, KTERÉ POSKYTUJETE JSOU U MNE V BEZPEČÍ
Informace o nakládání s osobními údaji klientů i účastníků kurzů


SPRÁVCE / KONTAKTNÍ ÚDAJE / ROZSAH-ÚČEL-ODHLÁŠENÍ / TŘETÍ STRANY / V RÁMCI EU
VAŠE PRÁVA


Správce

Správcem poskytnutých osobních údajů je podnikající fyzická osoba Jan Peterka, IČO 41745337.
Jan Peterka provozuje webové stránky www.janpeterka.cz a tyto podmínky se týkají i těchto internetových stránek.

Kontaktní údaje

Budete-li mít jakékoli otázky k ochraně svých osobních údajů, můžete se na mne obrátit na e-mailovou adresu
kurzy-terapie(zavináč)janpeterka.cz nebo na telefonní číslo 603802527.


Rozsah osobních údajů a účel zpracování

Zpracovávám osobní údaje, které mi poskytnete a to za účelem organizace kurzů a seminářů, konzultací (osobních či mailových) a individuálních terapií.

- Jméno a příjmení
- e-mailová adresa
- telefonní číslo
- datum a čas narození (pro astrologické účely)
- bydliště a povolání (pro některé kurzy)
- fakturační údaje
- případně další údaje v závislosti na poskytnuté službě

E-mailovou adresu, jméno a příjmení využívám pro marketingové účely, především pro rozesílání informací o novinkách, akčních nabídkách a pořádaných akcí. Tyto informace jsou vám zasílány pokud k tomu udělíte souhlas. Pro ukončení zasílání marketingových zpráv se můžete kdykoliv odhlásit, a to prostřednictvím mailu, na adresu
kurzy-terapie(zavináč)janpeterka.cz. Do zprávy stačí napsat heslo "NEZASÍLAT MAILY". Zprávu je potřeba odeslat z emailové adresy na kterou vám zprávy chodí a nebo jí musíte uvést do zprávy pro odhlášení.

Fotografie a videozáznamy ze seminářů

Na některých kurzech, seminářích či jiných živých akcích pořizuji fotografickou dokumentaci či video záznam. Fotografie používám v propagačních materiálech, především na webových stránkách. Video záznam slouží účastníkům online kurzu ke zhlédnutí. U těchto materiálů nikdy nejsou uvedena jména účastníků, jedině pokud by se jednalo o referenci a to na základě souhlasu. Pokud byste na záznamech nechtěli být, dejte mi vědět prostřednictvím uvedených kontaktních údajů.

Vaše osobní údaje si ponechávám po dobu běhu promlčecích lhůt, pokud zákon nestanoví delší dobu k jejich uchování nebo jsem v konkrétních případech neuvedl jinak.

Předávání osobních údajů třetím stranám

Většinu zpracovatelských operací zvládám sám a nepotřebuji k nim zapojit třetí strany.

Pro zajištění dílčích zpracovatelských operací, které nedokážu zajistit vlastními silami, využívám služeb a aplikací zpracovatelů, kteří se na dané zpracování specializují a jsou v souladu s GDPR.

Všichni zapojení zpracovatelé jsou povinni vaše osobní údaje chránit stejně jako my a zavázali se nám k tomu svým prohlášením nebo smlouvou.

Jsou to především dodavatelé z oblasti: serverové infrastruktury, bezpečnosti a účetnictví.
Dále využívám služby Google Analytics, SmartSelling a.s., facebook, google.

Je možné, že pro usnadnění a zkvalitnění zpracování se v budoucnu rozhodnu využít další aplikace či zpracovatele. Slibuji vám však, že v takovém případě budu na zpracovatele klást při výběru minimálně stejné nároky na zabezpečení a kvalitu zpracování jako sám na sebe.

Předávání dat mimo Evropskou unii

Data zpracovávám výhradně v Evropské unii nebo v zemích, které zajišťují odpovídající úroveň ochrany na základě rozhodnutí Evropské komise.

Vaše práva

V souvislosti s ochranou osobních údajů máte řadu práv. Pokud budete chtít některého z těchto práv využít, prosím, kontaktujte mne prostřednictvím e-mailu: kurzy-terapie(zavináčjanpeterka.cz.

Máte právo na informace
které je plněno již touto informační stránkou se zásadami zpracování osobních údajů.
Díky právu na přístup mne můžete kdykoli vyzvat a já vám doložím ve lhůtě 30 dní, jaké vaše osobní údaje zpracovávám a proč. Toto právo můžete využít zdarma, a to až pro 3 dotazy ročně. Další dotazy budou zpoplatněny částkou 100 Kč za jeden dotaz. 

Právo na omezení zpracování
můžete využít, pokud se domníváte, že zpracovávám vaše nepřesné údaje, domníváte se, že provádím zpracování nezákonně, ale nechcete všechny údaje smazat nebo pokud jste vznesl námitku proti zpracování. Omezit můžete rozsah osobních údajů nebo účelů zpracování. (Např. odhlášením z newsletteru omezujete účel zpracování pro zasílání obchodních sdělení.)

Právo vznést námitku 
Pokud se domníváte, že zpracovávám osobní údaje neoprávněně. 

Právo na přenositelnost
Pokud byste chtěli své osobní údaje vzít a přenést k někomu jinému, budu postupovat stejně jako při využití práva na přístup - jen s tím rozdílem, že vám informace dodám ve strojově čitelné podobě. Tady potřebuji alespoň 30 dní.

Právo na výmaz (být zapomenut)
Vaším dalším právem je právo na výmaz (být zapomenut). Nechci na vás zapomenout, ale pokud si to budete přát, máte na to právo. V takovém případě vymažu veškeré vaše osobní údaje ze svého systému i ze systému
všech dílčích zpracovatelů a záloh. Na zajištění práva na výmaz potřebuji 30 dní.

V některých případech jsem vázán zákonnou povinností, např. musím evidovat vystavené daňové doklady po lhůtu stanovenou zákonem. V tomto případě tedy smažu všechny takové osobní údaje, které nejsou vázány jiným zákonem. O dokončení výmazu vás budu informovat na e-mail.

Stížnost u Úřadu na ochranu osobních údajů
Pokud máte pocit, že s vašimi údaji nezacházím v souladu se zákonem, máte právo se se svou stížností kdykoli obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů. Budu moc rád, pokud nejprve budete o tomto podezření informovat mne, abych s tím mohl něco udělat a případné pochybení napravit.

Odhlášení ze zasílání newsletterů a obchodních sdělení
E-maily s inspirací, články či produkty a službami vám zasílám, jste-li můj klient, účastník kurzu či semináře. Odhlásit se můžete prostřednictvím odhlašovacího odkazu v každém e-mailu.
V jiných případech (např. registraci pro odběr novinek) vám je posíláme jen na základě vašeho souhlasu. Ve všech případech můžete ukončit odběr našich e-mailů stisknutím odhlašovacího odkazu v každém zaslaném e-mailu, pokud tam odkaz je nebo zasláním mailové zprávy, na adresu
kurzy-terapie(zavináč)janpeterka.cz. Do zprávy stačí napsat heslo "NEZASÍLAT MAILY". Zprávu je potřeba odeslat z emailové adresy na kterou vám zprávy chodí a nebo jí musíte uvést do zprávy pro odhlášení.


Tyto zásady zpracování jsou platné od 25.5.2018.

 

Tel.: 603 802 527,  Email:  kurzy-terapie(zavinac)janpeterka.cz
www.janpeterka.cz